A havazás és a gépjárművek - Megrongálódott sorompó, korlátozott forgalom a 83-ason


2013-01-17 11:27:33  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


A havazás és a gépjárművek - Megrongálódott sorompó, korlátozott forgalom a 83-ason főképe
Vasúti sorompónak ütközött egy kisteherautó a Győri úton a délelőtti órákban – tájékoztatott Csillag István tűzoltó alezredes, a Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője. Megtudtuk tőle, az intenzív havazás kisebb árokba csúszásokat ugyan eredményezett, de személyi sérüléssel, nagyobb anyagi kárral járó baleset nem történt a városban.

A 83-as főút Városlőd és Pápa közötti szakaszát a rendőrség elzárta a 3,5 tonnánál nagyobb tehergépjárművek, nyergesvontatók elől, azonban az autóbusz- és személygépjármű-közlekedés folyamatos.

Nagy intenzitású, folyamatos havazás idején a hóeltakarítási munkák elvégzése rendkívül idő- és energiaigényes, ezért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők türelmét és megértését kéri. A társaság egyúttal arra kéri az autósokat, hogy fokozott figyelemmel és megfelelően megválasztott sebességgel vezessenek. Továbbá csak a téli közlekedésre megfelelően felkészített gépjárművekkel induljanak útnak, utazás előtt pedig mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál a 06-1-336-2400-as telefonszámon, vagy a www.kozut.hu weboldalon.

A 83-as főút Veszprém megyei szakaszára kiadott forgalomkorlátozást a rendőrség délután felodotta.

Képek:

Kapcsolódó cikk(ek):

Címkék: havazás | gépjárművek
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!