Rendkívüli ülésen tárgyaltak a Pápai Hús 1913 Kft. helyzetéről


2013-01-16 15:42:22  | cikk:  | 


Rendkívüli ülést tartott tegnap délután Pápa Város Képviselő-testülete. A városatyák nyílt ülésen tárgyaltak a tankerülettel kötendő vagyonkezelői szerződésről az átadott intézmények ingatlanjai kapcsán, majd zárt üléssel folytatódott a tanácskozás. A képviselők két napirendet tárgyaltak a zárt ajtók mögött: Politzer József, a Pápai Hús 1913 Kft. ügyvezetője tartott tájékoztatót a gazdasági társaság 2012. évi működéséről, majd dr. Áldozó Tamás polgármester tájékoztatta a testületet a december 27-ei ülés óta eltelt időszak tárgyalásainak eredményeiről. Mint ismeretes, a képviselők a múlt év utolsó ülésén felhatalmazták a polgármestert a Pápai Hús 1913 Kft-vel kapcsolatos tárgyalásokra és a törzstőke emelés előkészítésére. A napirend tárgyalása során Böjtös László, a Nyugat-Agro Kft. és Schrantz Antal, a Dedeko Kft. ügyvezetője – akik húsipari vállalatban 40-40 százalékos tulajdonnal rendelekező cégeket képviselték – ismertették saját elképzeléseiket a tulajdonosi struktúra átalakításról és a törzstőke emelés körülményeiről.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!