Magabiztos pápai siker a megyei sakkbajnokságban


2013-01-13 17:51:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Magabiztos pápai siker a megyei sakkbajnokságban főképe
Elmaradt meccset pótoltak a megyei első osztályú sakkbajnokságban, a Pápai SE Kelet-Balaton csapatát látta vendégül. Nem a mieink számítottak esélyesnek, jól mutatja ezt az az adat is, hogy utoljára öt éve sikerült legyőzni őket a pápaiaknak. Szerencsére sakkozóink nem foglalkoztak a statisztikákkal, és minden esélytelenség ellenére - többek között a két ifjúsági korú játékos remek teljesítményének köszönhetően - simán verték Kelet-Balaton együttesét 8.5 - 3.5 arányban. Nyerni tudott Gyutai Nándor, Varga Gyula, Bartók Zoltán, Mayer Attila, Talabér Zoltán és Döbröntei Dávid, döntetlent ért el Kiss Csaba, Buzás Gyula, Katona György, Kerecsényi Zoltán és Margl Roland. A mieink ezzel a győzelemmel rögtön három helyet léptek előre a tabellán, így most a 4. helyen állnak – tudtuk meg Kiss Csabától, a PSE szakosztályvezetőjétől.
A PSE sakkozói egy hét múlva Révfülöpön játszanak, és győzelmi esélyekkel vágnak neki a partiknak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!