Országos serdülő kézilabda forduló


2013-01-09 18:43:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Országos serdülő kézilabda forduló  főképe
Az országos serdülő kézilabda bajnokságban a Bakonyerdő Pápa csapata a pontvadászat második helyén álló Tatabánya ellen igyekezett helyt állni. Már az odavágón is kijött a két csapat közti jelenlegi különbség, Kapcsándi Zsolt tanítványai heti két edzéssel készülnek az előttük álló feladatokra, a fiatalok az alapokat a Kilián DSE tréningjein sajátították el.
- A serdülő csapat indítása csak az NB I-es és NBI/B-s csapatok számára kötelező, a Bakonyerdő Pápa ennek ellenére úgy gondolta, hogy a játékrutin megszerzése és a versenyeztetés miatt benevez a bajnokságba. Szerencsére van Pápán annyi lelkes fiatal, hogy idén szükségesnek éreztük ennek a csapatnak a beindítását, az együttesben az 1996. január 1-je után születettek szerepelhetnek. Az, hogy idősebbek és fizikálisan érettebbek ellen kell felvennünk a versenyt, egyelőre meglátszik az eredményeinken, de az ajkaiakat például saját pályájukon le tudtuk győzni, számunkra az NB I/B-s csapatok verhetőek, bízom benne, hogy a rájátszásban ezt bizonyítani is fogjuk. A kezdeti sikertelenség után sem pártoltak el mellőlünk a játékosok, fejlődnek a gyerekek és a motivációra sem lehet panasz. Ami a mai mérkőzést illeti, bár számszerűsítve nagy különbség alakult ki a végére, elégedett vagyok a srácok hozzáállásával, kitettek magukért, az őszi teljesítményhez képest sokat javultunk, biztos vagyok benne, hogy leszünk ennél még sokkal jobbak is - bizakodott a csapat edzője.

Bakonyerdő Pápa – Tatabánya 12-40 (7-20)

Pápai gólszerzők:
Bors Martin 8
Török Bálint 1
Palágyi Ákos 1
Ábrahám Máté 1
Stall Levente 1

A bajnokságban február végén zárul az alapszakasz, majd a pápai fiatalok az alsóházi rájátszásban az 5-10. hely valamelyikéért küzdenek meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!