A Weöres utazik a megyei futsal döntőre


2013-01-07 12:12:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Weöres utazik a megyei futsal döntőre főképe
A városi és körzeti selejtezők után a két torna legjobbjai egymással is összemérték tudásukat a városi-körzeti futsal diákolimpia döntőn. A várost a Weöres és a Munkácsy, a körzetet Nemesszalók és Vaszar képviselte volna, azonban utóbbi csapat ismeretlen okokból nem jelent meg a kezdésnél, így három együttes közül került ki a továbbjutó. A nyitómeccs a Weöresnek sikerült jobban, hiszen sikerült visszavágniuk a korábban elszenvedett vereségért, végül 3-1-re győzték le Oroszvári Péter csapatát. A folytatásban Nemesszalók meglepetésre 2-2-re végzett a kissé fáradt Munkácsyval szemben, így büntetők következtek, melyet drámai csatában 7-6-ra a szalókiak nyertek meg. A továbbjutó kilétére így a zárómeccset követően derült fény, végül a Weöres magabiztosan, 7-2-re diadalmaskodott, így ifj. Koncz Sándor fiai készülhetnek a folytatásra.
- Teljes mértékben elégedett vagyok, legyőztünk mindenkit, gólkülönbségünk pedig 10-3 lett – vélekedett az intézmény testnevelője. Külön nem készültünk, hiszen téli szünet volt, de amit kértem tőlük, betartották. A megyein nem tudom mire lehetünk képesek, a helyszíni sorsolás sok mindenről dönthet.

Eredmények:
Weöres – Munkácsy 3-1
Nemesszalók – Munkácsy 2-2 (7-6)
Weöres – Nemesszalók 7-2

Végeredmény:
1. Weöres Sándor Általános Iskola 6 pont
2. Nemesszalóki Általános Iskola 2 pont
3. Munkácsy Mihály Általános Iskola 1 pont

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!