Hétfőn kezdi a felkészülést a Lombard Pápa


2013-01-03 15:27:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hétfőn kezdi a felkészülést a Lombard Pápa főképe
Közel egy hónapos szünet után január 7-én, hétfőn kezdi meg a március 3-án folytatódó tavaszi bajnokságra és a Ligakupa küzdelmekre való felkészülést a Lombard Pápa. Zsivóczky-Pandel Gyula vezetőedző terveiben a napi edzések mellett több edzőmérkőzés is szerepel, amennyiben az időjárás engedi négy alkalommal is hazai közegben tekinthetik meg kedvenceiket a pápai drukkerek. Az első tétmeccs a február 20-ai Ferencváros elleni Ligakupa mérkőzés lesz, a középdöntő visszavágóját március 6-án rendezik a Perutz Stadionban. Érdekesség, hogy a bajnokságban is a Fradi lesz az első ellenfél, így a mieink néhány hét alatt háromszor is megmérkőznek a zöld-fehér együttessel.
- Az első héten orvosi vizsgálatok, terheléses felmérések lesznek, ezt követően elkezdjük az érdemi munkát – fogalmazott a csapat vezetőedzője. A téli pihenő időszakra is egyéni edzéstervet kaptak a játékosok, hogy ne a nulláról kelljen kezdenünk, nyolc hetünk van a rajtig, ennek az időszaknak elégnek kell lennie, hogy becsületesen felkészüljünk. Készen vannak a felkészülési időszak napi programjai, heti tervei, a vezetőséggel pedig elkezdtük az erősítési terveink megvalósítását.

A lehetséges érkezőkről és távozókról egyelőre nincsenek megerősített információink.

A Lombard Pápa tervezett felkészülési mérkőzései:
2013. január 23. Lombard Pápa – Paks (helyszín: időjárástól függően Pápán)
2013. január 26. 11:00 Lombard Pápa – Duslo Sala (helyszín: Pápa)
2013. január 30. 14:00 Felcsút – Lombard Pápa
2013. február 2. 11:00 Slovan Bratislava – Lombard Pápa
2013. február 6. 14:00 Lombard Pápa – Tatabánya (helyszín: Pápa)
2013. február 23. 11:00 Lombard Pápa – Dunaszerdahely (helyszín: Pápa)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!