Ismét kisfiú lett az év első babája Pápán


2013-01-03 11:53:59  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Ismét kisfiú lett az év első babája Pápán főképe
2013. január 2-án, hajnali 2 órakor jött világra Antal Ákos, az év első kisbabája a Gróf Esterházy Kórházban. Ákos gyönyörű, dús hajjal, 3900 grammal és 57 centiméterrel született, dr. Holczer Endre, szülész-nőgyógyász közreműködésével.
Hírportálunk a hagyományokhoz hűen idén is köszöntötte és megajándékozta a picit és édesanyját a kórházban. Ottjártunkkor Ákos anyukája mellett édesdeden szundikált, piciny kezével néha integetett és mintha mosolygott is volna ránk álmában.
Antal Judit érdeklődésünkre elmondta, Ákos a harmadik kisfiú a családban. A csöppség természetes úton, apás szüléssel látta meg a napvilágot tegnap. Édesanyjával mindketten jó egészségnek örvendenek, ezért a hétvégén haza is mehetnek otthonukba. A négy, illetve két éves testvérei már nagyon várják haza őket.  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!