Már a szilveszterre készültek a JMSZK-ban


2012-12-28 20:32:20  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Már a szilveszterre készültek a JMSZK-ban főképe
A népszerű hagyományt folytatva ismét szilveszteri játszóházat szervezett ma délután a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a színházépületben.
– A téli szünetben, az év végéhez közeledve minden évben szilveszteri játszóházat tartunk. A gyerekek színes álarcokat, díszeket, dekorációkat készítettek, valamint ezúttal az újrahasznosítás jegyében egy szilveszteri malacot is megalkottak – tájékoztatott Róka Norbert, a JMSZK művelődésszervezője.
Mint mondta, a gyerekek vegyes technikák alkalmazásával különféle anyagokból készítették el a szilveszteri mulatságra készülő kézműves alkotásokat. A vidám hangulatban zajló munkát pedagógusok, valamint a Bakonyalja Népművészeti Egyesület tagjai felügyelték, segítették.
A program filmvetítéssel zárult késő délután.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!