Üléseztek a nemzetiségi önkormányzatok


2012-12-28 13:01:36  | cikk: mo  | 


Üléseztek a nemzetiségi önkormányzatok főképe
Törvényi kötelezettségeinek eleget téve a 2013. évi költségvetési koncepcióról határoztak a nemzetiségi önkormányzatok képviselői mai ülésükön. Mind a Pápai Örmény Nemzetiségi Önkormányzat (PÖNÖ), mind a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat (PNNÖ), mind pedig a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat (PVCNÖ) képviselői elfogadták a 2013- évi koncepciót. A nemzetiségi képviselőtestületek határoztak az idei évi pénzmaradványok lekötéséről is. A PÖNÖ 679.570 forintot, a PNNÖ 873.467 forintot, a PVCNÖ pedig 157.932 forintot kíván felhasználni a jövő évi rendezvények megszervezésére.
A PNNÖ ülésén elhangzott, a Német Belügyminisztérium által kiírt pályázaton elnyert orvostechnikai eszközöket dr. Burcsi Elemér rendelőjében helyezték el. Dr. Burcsi Elemér – körzettől függetlenül – várja a német nemzetiségi lakosságot a minilaborral történő mérésekre (testzsír-, koleszterin-, vércukor-mérés). A mérésekre előzetesen jelentkezni kell a (89)324-989 telefonszámon. A rendelő Pápán, a Közép u. 6 . szám alatt található.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!