Karácsonyi ünnepség a Hét Csillag Egyesületnél


2012-12-21 18:14:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Karácsonyi ünnepség a Hét Csillag Egyesületnél főképe
Kincses László szavalatával kezdődött a Hét Csillag Kulturális és Sportegyesület hagyományos karácsonyi műsora, melyen részt vett az egyesület kung-fu és hagyományőrző szakosztálya, emellett sok olyan vendég is meghívást kapott, aki egész évben segítette az egyesületi munkát. Wass Albert karácsonyi versét követően Pintér Péter, az egyesület elnöke elevenítette fel az év legfontosabb eseményeit, az ünnepség végén az ajándékozás sem maradhatott el.
- Számomra a karácsony nemcsak a szeretetről szól, hanem arról is, hogy visszatekintsek és értékeljem az elmúlt évet, mi az ami megvalósult és mi az, ami nem – fogalmazott az ünnepség kezdete előtt Pintér Péter. A Hét Csillag Sáska kung-fu stílus és a magyar hagyományőrző harcművészeti irányzat, a cikáda mellett az idei évtől a kozák rendszerrel, a kozák szisztemával is foglalkozunk, ezen belül azt tűztük ki célul, hogy az ezzel járó gondolatokat terjesszük. Az utóbbi időben a versenyeztetés kissé háttérbe szorult, ennek az az oka, hogy öt-hat olyan versenyző távozott tanulmányai miatt Pápáról, akik országos és nemzetközi eredményekkel büszkélkedhettek. Ebben is lesz változás 2013-ban, a generációváltást követően újra építkezünk, versenyedzéseinket 10-15-en látogatják, természetesen csak akkor indulunk versenyeken, ha erre a sportolóink megértek. Idén még egy fontos esemény vár ránk, a szilveszteri futást ugyanis ostormenettel vezetjük fel, mindenkit arra bíztatok, tekintse meg milyen, ha 20-25 ostor egyszerre csendül meg, december 31-én 14 órakor indulunk a Bástya Lakóteleptől.
Pintér Péter a jövő év terveivel kapcsolatban elmondta, 2013-ban lesz 30 éve, hogy a Seven Star Mantis stílus elindult Magyarországon, a neves jubileumon nemzetközi versennyel egybekötve nagy gála lesz, emellett Pápán neves színművészek közreműködésével szeretnék folytatni a Wass Albert felolvasóestet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!