Hivatalos párt-elnökségek irányítják a DK helyi szervezeteit


2012-12-20 20:36:33  | cikk: mo  | 


Hivatalos párt-elnökségek irányítják a DK helyi szervezeteit  főképe
December 17-én hivatalosan is megalakult a Demokratikus Koalíció párt helyi, választókerületi szervezete. A választókerületi elnök és az elnökség megválasztásával újabb, magasabb szervezettségi szintre lépett a párt – értékelte az elmúlt napok eseményeit Dombó László, a DK mai sajtótájékoztatóján. Veszprém megyében mindenhol lezárult az elnökségi választási folyamat, így Ajka, Várpalota és Veszprém után, Pápán is hivatalos párt-elnökségek irányítják a jövőben a párt életét. Választókerületi elnöknek Kerecsényi Zoltánt választották. Az elnökségben feladatot vállal Dombó László, Tulok András, Mód Károlyné, Mód Károly, Teiszler József, Horváth László József, Szalay Aladár, Csorba László, Gyurcsány Éva és Hegedűs László.

A sajtótájékoztatón Kerecsényi Zoltán arról számolt be, a tegnapi napon adták át a hajléktalanszálló ellátottjainak azokat az adományokat – a mintegy tíz zsák ruhaneműt és több doboz lábbelit – , amelyeket a közelmúltban gyűjtöttek össze.
- A DK által több héten át végzett gyűjtés nem kampány volt, és nem politikai haszonszerzés, éppen ezért a szervezet az elkövetkezendő időben is folyamatosan fog gyűjtést szervezni, és nemcsak adventben, karácsony előtt, hanem egész évben, s mindig el fogjuk juttatni adományaikat a pápai hajléktalanoknak. Éppen ezért szervezetünkön belül életre fogunk hívni egy kis karitatív csoportot, mely ezt a tevékenységet kézben fogja tartani – hangsúlyozta a választókerületi vezető.

Az év végi sajtótájékoztatón odaítélték „A helyi demokráciáért” címmel a DK által alapított díjat is. Az elismerést olyan ember vagy közösség kaphatja meg évente, amely többek közt példa értékű munkát végez a helyi civil és politikai együttműködésért, a helyi demokráciáért. A díjra bárki tehetett javaslatot. A felhívásra december elejéig két ajánlás érkezett – tudtuk meg Kerecsényi Zoltántól.
- A Demokratikus Koalíció Veszprém megye 4. sz. választókerületi Szervezete A helyi demokráciáért-díjat idén első ízben a Napló pápai szerkesztősége részére adományozza. A díjazott minden helyi politikai és civil közösségnek, közéleti szereplőnek, s az egyszerű embereknek egyaránt egyenlő feltételekkel, elfogulatlanul, demokratikus elvek szerint lehetőséget biztosított és biztosít a megjelenésre – hangzott el a sajtótájékoztatón.
A helyi demokráciáért-díjat Nagy Imre, a Napló újságírója vette át.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!