Szilveszteri futóversenyre várják a jelentkezőket


2012-12-19 14:25:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szilveszteri futóversenyre várják a jelentkezőket főképe
A Pápai Többcélú Kistérségi Társulás Sportigazgatása és Városi Diáksport Bizottság ebben az esztendőben is megrendezi a nagy hagyományokkal rendelkező Szilveszteri futást. A verseny célja a sportolási lehetőség biztosítása valamint szilveszter napján az óév sporttal való búcsúztatása. A verseny december 31-én 14:30-kor indul a Fő térről, nevezni a helyszínen a verseny napján lehet 13:45 és 14:25 között.
A óév utolsó sportrendezvényét a népi hagyományokat felelevenítve a Hét Csillag Kulturális és Sportegyesület ostormenete vezeti fel, majd az öt korcsoport lány, fiú, női és férfi mezőnye (2000-ben és utána születettek, 1994 - 1999 között születettek, 1977 - 1993 között születettek, 1976 - 1963 között születettek és 1962-ben és előtte születettek) egymás után nekivág a belváros utcáin kialakított távnak. Mind az öt korosztály és mindkét nem 1-3. helyezettjei érem és tárgyjutalom díjazásban részesülnek, és azok a pápai sportszervezetek, akik legalább 20 főt mozgósítanak, 20-20 ezer forint értékű sportszervásárlási utalványt kapnak.

A verseny után valamennyi résztvevő egy pohár forró teára a rendezőség vendége.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!