2000 adag pörköltet osztanak szét a rászorulók között


2012-12-18 21:33:13  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


2000 adag pörköltet osztanak szét a rászorulók között főképe
Városunkban már negyedik éve hagyomány, hogy advent utolsó napjaiban, karácsony előtt a rászorulók körében meleg ételt, pörköltet osztanak a pétfürdői Nitrogénművek Zrt. és a pápai önkormányzat közös együttműködése révén a Nátus konyha segítségével a piactéren.
Oláh Márta, a Gondozási Központ vezetője elmondta, napi 500 adag pörköltet osztanak szét négy napon keresztül a rászorulók körében. Az osztás ma 11 óra 30 perckor kezdődött és december 22-ig vehetik igénybe a hátrányos helyzetben élők a Bige Holding Zrt. jóvoltából. 
Dr. Áldozó Tamás polgármester köszönetét fejezte ki a Bige Holding Zrt. nagylelkű felajánlásáért, majd hozzátette, karácsonykor minden évben tág teret kap a jótékonykodás, a jótékonysági akciók és az önkéntesség is.
- Negyedik éve támogatja a várost a Bige Holding Zrt. azzal, hogy napi 500 adag meleg ételt juttat a rászorulóknak, amit a város nevében köszönünk szépen. A kezdeményezés minden évben nagyon sikeres, reméljük, az idén is az lesz - mondta a polgármester.
Király József, a Nitrogénművek Zrt. marketing és szaktanácsadási osztályának vezetője elmondta, országosan közel 60.000 ételt osztanak ki a napokban. Az ünnep előtt Nyíregyházán, Szolnokon, Várpalotán, Veszprémben osztanak pörköltet.
Az ételosztás december 22-ig tart.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!