A tabella élén telel a Motax KC Pápa


2012-12-18 19:47:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A tabella élén telel a Motax KC Pápa főképe
Utolsó bajnoki mérkőzésén is hibátlanul teljesített a Motax Pápa női kézilabda csapata. A nyáron alaposan kicserélődött gárda veretlenül zárta a megyei első osztályú bajnokság őszi szezonját. Zöldi Ferenc csapata a Celldömölk 27-20-as legyőzésével biztosította be az első helyet, mérlegük nyolc győzelem, egy döntetlen.
- Egy viszonylag gyengébb első félidőt követően, maximális odaadással, többek között Széll Anna és Fülöp Petra remek szélsőjátékának köszönhetően sikerült felülmúlnunk a Celldömölköt – nyilatkozta Zöldi Ferenc. Fiatal csapatunk egész évben nagyon odatette magát, nemcsak szakmailag, hanem igazi csapattá is kovácsolódtak. Jól mutatják ezt az eredmények, hiszen a Bük elleni meccset leszámítva begyűjtöttük a bajnoki pontokat, Vasszécsényt 20 góllal, Répcelakot 14 találattal győztük le. A pontvadászat mellett tornákon is részt vettünk, az Ősz Kupán az ifjúságiak ezüstéremmel gazdagodtak, Nyirádon a Mikulás tornán pedig a megyei csapatok között a második helyet szereztük meg. Rövid pihenő után készülünk az újév második hetében rajtoló bajnokságra, a játékosállományban nem lesz jelentős változás, sőt egy, a Győri ETO ifi és junior csapatában szerepelt kapussal tovább erősödik a keretünk.
A bajnokság január 13-án, Sárvár ellen folytatódik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!