Sakk: VÁRosi Kupa


2012-12-18 16:52:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: VÁRosi Kupa főképe
Múlt hétvégén Ajkán a 19. alkalommal megrendezett VÁRosi kupa elnevezésű gyerekversenyen vett részt a Pápai SE sakk szakosztálya. A kupa különös neve onnan ered, hogy korábban Sümegen rendezték a várban, onnan maradt ez a fantázianév. Nemcsak a kicsik ültek asztalhoz, ugyanitt és ugyanekkor rendezték meg a Veszprém megyei senior versenyt is. Az eredményeket Kiss Csaba szakosztályvezető ismertette.
- A 2002-ben vagy később született lányok mezőnyében ötfordulós körmérkőzést játszottak, Domonkos Eszter (Erkel) első helyet szerzett, ugyanebben a csoportban Tardos Luca (Tarczy) második, és Czemmel Viktória (Tarczy) harmadik lett. Az 1998-2001-es születésű fiúk mezőnyben Döbröntei Dávid (Weöres) hétfordulós svájci rendszerben játszott, végül bronzérem került a nyakába. A senior versenyben Katona György szintén bronzérmes lett.
A szakosztályvezető hozzátette, legközelebb január első hétvégéjén a gyerekekkel és felnőttekkel Ajkára, a MAL - kupára utaznak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!