Tornagyőztes a PELC U-8 Szombathelyen


2012-12-17 15:41:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tornagyőztes a PELC U-8 Szombathelyen főképe
A hazai rendezésű utánpótlástorna másnapján Radó Tamás U-8-as csapata Szombathelyre utazott, ahol a Haladás saját rendezésű teremtornáját lépett pályára. A Nagy Ákos, Kun-Szabó Attila, Szaller Patrik, Bezzeg Dániel, Papp Ádám, Soós László, Farkas Bence, Kovács Barnabás, Schermann Maximilian, Bódai Ákos összetételű pápai csapat elsőként Szentgotthárd ellen szerepelt. Az első mérkőzést végigtámadták a mieink, az ellenfél a félpályán sem jött át, de mindent kihagytak, így maradt a gólnélküli döntetlen. Következett a Haladás II. elleni meccs, melyen sorban vezették a szebbnél-szebb támadásokat a vendégek, és végre megjöttek a gólok is, 4-0-ra nyertek. A Lurkó UFC ellen remek játékkal, megérdemelt, egygólos győzelmet arattak, így továbbjutottak az elődöntőbe, ahol nagy küzdelemben a Haladás ellen sikerült egygólos hátrányból fordítani, és ami még fontosabb, nyerni. A döntőben bár csak egy góllal, de magabiztos játékkal győztek a Szentgotthárd ellen a pápai gyerekek.

Eredmények:
Pápai ELC U8 – Szentgotthárd 0 - 0
Pápai ELC U8 – Haladás II. 4 - 0
Pápai ELC U8 – Lurkó 2 – 1

Elődöntő:
Pápai ELC U8 – Haladás I: 2 - 1

Döntő:
Pápai ELC U8 – Szentgotthárd 1-0

Radó Tamás (edző): Elégedett voltam a csapattal, ismét remekül játszottunk, ami most eredményességgel is párosult.

Nagy Mihály (szakmai igazgató): Végig jelen voltam a tornán és rendkívül büszke vagyok mind a gyerekekre, mind az edzőre. Tamás egy súlyos térd sérülés miatt felhagyott az aktív labdarúgással, de úgy gondolom, hogy 21 évesen kiválóan indította edzői karrierjét. Nagyon fiatal, de minden megvan benne, ahhoz, hogy kiváló szakemberré váljon. Jól nyúlt a Schnellbach Imre által kialakított csoporthoz. Tudom, hogy ez csak egy tornagyőzelem, és nem is értékeljük túl, de azt hallani egy pápai játékostól a döntő előtt, hogy „verhetetlen a csapat” azt gondolom, hogy ehhez nem kell semmit hozzáfűzni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!