Folytatódó adventi forgatag


2012-12-16 03:28:46  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Folytatódó adventi forgatag főképe
A szemerkélő eső dacára szombat délután sem maradt üres az adventi vásár helyszíne, ahol a karácsonyi dallamok mellett többek között jól ismert slágerek és stand-up comedy is szórakoztatta a jelenlévőket.
Kora délután a gannai Vulkán Amatőr Művészeti Csoport Kell ott fenn egy ország című műsora nyitotta meg a színpadi produkciók sorát, amit aztán a Honvéd Bajtársi Klub Vidám Nagyik Kórusa, majd pedig a Megafon Zenei Egyesület fellépése követett. A Sarokkő Bábcsoport Betlehemi csillag című előadásával kedveskedett a közönségnek, akiket ezt követően a Magyar Honvédség zenés műsorai szórakoztattak.
A délután folyamán a humort Lazányi Zsolt a stand-up comedy műfajába kalandozó fellépése szolgáltatta. Demeter Ottó és Kasza László könnyed hangvételű produkciójuk során közismert slágereket énekelt a közönségnek, végül a délutánt a Pápai Nemzetközi Kórus karácsonyi műsora zárta.
A mai nap folyamán például amerikai gyerekek is dalra fakadnak majd az adventi vásár színpadán, ahol 17:30-tól a Pegazus Színház karácsonyi előadását láthatják az érdeklődők. Az adventi koszorú harmadik gyertyáját Polgárdi Sándor evangélikus esperes gyújtja meg este hét órakor.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!