Karácsonyi ünnepség a Barátság Klubnál


2012-12-15 21:48:11  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsonyi ünnepség a Barátság Klubnál főképe
A Szent Anna Kamilliánus családnál már szinte hagyomány, hogy karácsony előtt megvendégelik a Barátság Klub mozgássérült gyermekeit. Így történt ez ma délelőtt is, amikor a Szent Anna templomban látták vendégül a gyerekeket és szüleiket, hozzátartozóikat.  Polgár Györgyné alapító tagtól megtudtuk, a klub és a Kamilliánus család között 10 éve rendkívül jó kapcsolat áll fenn.
- Egész évben készültünk erre a napra, ilyenkor minden tagunk eljön, hogy együtt legyünk egy kicsit a várakozás időszakában, adventkor. A klub 52 taggal működik, 3-20 éves korig. Az idei év mozgalmasan telt, sokat kirándultunk és voltak rendezvényeink is - tette hozzá az alapító tag.
A rendezvényen részt vett Keith P. Boone ezredes és felesége, valamint Unger Tamás alpolgármester is, aki köszöntötte a szép számban megjelenteket.
Az ünnepségen a Türr István Gimnázium 8. osztályos tanulói Csavargók karácsonya címmel adtak műsort, majd Kurics Ádám énekelte el az Ave Maria-t.
Salgó Ferenc kanonok-plébános hírportálunknak elmondta, a Szent Anna Kamilliánus család fő célja a betegeknek, szenvedőknek való segítségnyújtás.
A meghitt program ajándékozással és agapéval zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!