„Legyünk mindig hitben, közösségben és magyarságtudatban erősek” - Az egység üzenete


2012-12-14 21:40:54  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Legyünk mindig hitben, közösségben és magyarságtudatban erősek” - Az egység üzenete főképe
Vitéz Joó Katalin, a Pilisi Léleklazító Szellemi Képző és Gyógyító Műhely szellemsebésze tartott ma este előadást az Edvy Malom Fogadóban az Értékeink Élőben című programsorozat keretein belül.
Az előadó elmondása szerint nagy szeretettel érkezett városunkba, hogy egy ajándékot adjon át a pápai közönségnek, szíve ajándékát, vagyis az egység üzenetét. Az egység üzenete a szeretet, a megbékélés, a megbocsájtás és a tudás üzenete egyben. Az ősi tudás üzenete, ami a magyarságé, s amely által visszatalálhatunk őseink útjára, és újból azokat az eredményeket - mind békességben, mind hatalomban, mind lelki gazdagodásban - elérhetjük.
- Három könyvet is írtam, amelyből az olvasó megtudhatja, hogy honnan is jöttünk, mi is a mi feladatunk, hová tartunk. Ezzel kapcsolatban nagyon sok ember az életfeladatára is ráismerhet, illetve olyan tanácsokat kaphat, hogy a felismerés, a megismerés az milyen módon tudja elősegíteni a hétköznapjaink megélését, a nehéz időszakok átélését, túlélését, anélkül, hogy megbetegednénk. Legyünk mindig hitben, közösségben és magyarságtudatban erősek. Figyeljünk oda egymásra, legyünk olyanok, amilyenek régen is voltunk - mondta vitéz Joó Katalin.
- A tudás nagyon fontos. Ha nem tudom, hogy ki vagyok, honnan jöttem, nem tudom, mit tegyek. Ha jön egy feladat az életben, nem tudom megoldani, hogyha nem tudom, az őseim hogyan oldották meg. Nekünk nem kell semmi újat kitalálni, őseink mindent tudtak, mindenre találtak megoldást - tette hozzá az előadó.
Végül beszélt könyveiről, amelyek az Egység üzenetét írják le 800 oldalon keresztül.
- A könyv egy szeretetajándék, ami nem is az én munkám. Az én két unokám ajándéka, mivel ők akkor születtek, amikor ezek a könyvek is elkészültek. Ezt ők hozták nekem.  Ez két olyan szellemi ajándék rajtam keresztül a honfitársaimnak, ami hiányt pótol a könyvpiacon, hiszen esszenciálisan adja át a magyar őstörténetet, az eredetünkre vonatkozóan mindent. A könyv olyan lelki, szellemi háttérrel mutatja be a magyarságnak a feladatát, küldetését, amit sokan félreértenek. A mi dolgunk nagyon egyszerű: szeretet, odafigyelés, megbocsájtás a szellemi területeken - zárta gondolatait vitéz Joó Katalin.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!