Szombaton Pápa Kupa


2010-01-06 12:04:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Húszadik alkalommal rendezik meg szombaton 9 órától a városi Sportcsarnokban azt a nemzetközi teremlabdarúgó tornát, amelyen idén négy ország nyolc, 1994-es születésű fiúkból álló csapatai mérik össze tudásukat. Az A csoportban Barót (Románia), Gorlice (Lengyelország), a Gyirmót SE, a házigazda Pápai ELC, míg a B jelű kvartettben Kovászna (Románia), Losonc (Szlovákia), az FC Ajka és a Veszprém FC küzd meg körmérkőzéses rendszerben a továbbjutó helyekért. Az erőviszonyokat nem lehet megjósolni, tavaly Nagy Géza csapata két győzelemmel és egy döntetlennel, kapott gól nélkül jutott tovább a csoportból és egészen a döntőig menetelt. A fináléban Losonc került a pápaiak útjába, a rendes játékidőben 0-0-ás eredmény született, a büntetőrúgásoknál pedig a szlovákok koncentráltak jobban, megnyerve ezzel a Pápa Kupát. Idén Radó Péter tanítványai szállnak harcba a tornagyőzelemért.

Hagyomány, hogy a döntőt követően a pápai képviselők és a mérkőző csapatok vezetői egy barátságos mérkőzéssel zárják a napot. 2009-ben a képviselők nyertek 3-1 arányban, idén tehát a címvédés a cél, a meccs 17:30-kor kezdődik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!