Ajándékokkal kedveskedett a Mikulás a PELC focistáinak


2012-12-14 18:27:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ajándékokkal kedveskedett a Mikulás a PELC focistáinak főképe
Hét óvoda és öt előkészítő korosztály mintegy 200 gyermeke gyűlt össze a Városi Sportcsarnokban, ahol a Pápai Egyesített Labdarúgó Club szokásos ünnepváró rendezvényét tartotta. Az ünnepségen természetesen tiszteletét tette a Mikulás, aki a gyerekekkel karácsonyi dalokat énekelt, majd Szűcs Lajos és Nagy Mihály segítségével a jól megérdemelt ajándékokat is kiosztotta a kicsiknek.
- Szeretnénk megköszönni a gyerekeknek és a szülőknek egész éves munkájukat, erről szól ez a mai délután – mondta Nagy Mihály az utánpótlás szakmai igazgatója. Ebben a mai világban ha egy gyermek komoly labdarúgó szeretne lenni, az kizárólag akkor működhet, ha a szülők erkölcsileg és anyagilag is támogatni tudják. A gyereket edzésekre, teremtornákra vitték, biztatták őket, mindenben mellettük álltak, így nekik is nagy köszönet jár. Emellett a gyerekek a tornákon nagyon jó benyomást tettek mindenkire, nem könnyű ilyen fiatalokkal dolgozni, de az edzőktől úgy tudom, mindenki nagyon szorgalmas volt, és jól is viselkedett.
Szűcs Lajos a nézőtéren helyet foglalókról sem feledkezett meg, nekik szaloncukorral kedveskedett, így senki sem tért haza üres kézzel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!