Jótékony nyugdíjasok


2012-12-13 20:37:23  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Jótékony nyugdíjasok főképe
A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Érdekképviseleti Egyesülete a karácsony közeledtével a héten több idősek otthonába, a mai napon pedig a pápai Gróf Esterházy Kórház ápolási osztályára is ellátogatott, hogy a betegek ünnepvárási időszakát szebbé varázsolják. 
- Advent a várakozás időszaka. Úgy gondoljuk, hogy ilyenkor még jobban igénylik az idősek a törődést, a szeretetet, ezért látogattunk el az ápolási osztályra azokhoz, akik még karácsonykor sem tudnak hazamenni szeretteikhez - hangsúlyozta Baán Éva, az egyesület elnöke.
A nyugdíjasok karácsonyi versekkel, énekkel és szaloncukorral lepték meg a betegeket, akik könnyeikkel küzdöttek a meghatottságtól. A közös, bensőséges beszélgetésekkel az egyesület tagjai szebbé tették a kórházban töltött napokat. A nyugdíjasok ma délután még a Vörösmarty Otthonházba is ellátogattak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!