Költözik a hivatal


2012-12-11 23:17:17  | cikk: HuHa  | 


Költözik a hivatal főképe
Jövő hétfőtől a régi-új Városháza épületében folytatja munkáját a polgármesteri hivatal és az önkormányzat dolgozóinak egy része. A költözés a héten megkezdődött és a hét végére vélhetően valamennyi irat, eszköz és berendezés átkerül a felújított épületbe azokról az osztályokról és szervezeti egységekről, melyek az új helyen működnek tovább. Hogy mely osztályok mennek, és melyek maradnak, arról dr. Áldozó Tamás polgármestertől kértünk tájékoztatást.
-A régi-új Városháza átvétele egybeesik a járási hivatalok megalakulásával, így a két épületben kell elhelyezni a két szervezetet. A régi helyen is maradnak szervezeti egységei a városházának, önkormányzatnak, így a második emeleten található osztályok maradnak, és marad a földszinten lévő anyakönyvvezető is. A többi szervezeti egység átköltözik a felújított épületbe. Ugyanakkor az új helyen marad az okmányiroda a járási hivatal többi része viszont a Fő utca 12-ben kap helyet.
 Az új Városházába költözik tehát a polgármesteri kabinet, a jegyzői titkárság, a titkársági osztály, a szociális és egészségügyi osztály, az iktató és a gondnokság. A polgármester kifejtette, a felújított épület (a továbbiakban: új Városháza) tereit igyekeznek gyorsan belakni, és a praktikus közlekedési útvonalakat kialakítani az épületegyüttesben, hogy az ügyfelek könnyen eljussanak az ügyintézés helyszínére.
-Kérjük az ügyfelek együttműködését az új terek és közlekedési útvonalak használatában, kollégáimmal együtt természetesen segíteni fogunk mindenkit a tájékozódásban, de ez csak úgy fog menni, ha ezért közösen érezzük a felelősséget. A belépéskor az ügyfélszolgálaton azonnal tisztázódni fog, hogy a különböző ügyekben, kit melyik épületben és hol kell keresni, ha pedig valaki véletlenül eltéveszti, pár perces sétával korrigálhatja, hiszen közel van egymáshoz a két épület.
Az ügyfélfogadás a költözés idején is folyamatos és hétfőtől az említett osztályok már az új Városháza épületében látják el feladatukat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!