Rendkívüli ülésen tárgyaltak a helyi munkahelyek védelméről


2012-12-11 19:56:06  | cikk: mo  | 


Rendkívüli ülésen tárgyaltak a helyi munkahelyek védelméről főképe
Rendkívüli, zárt ülésen tárgyalt ma Pápa Város Önkormányzatának Képviselőtestülete a helyi munkahelyek védelméről. A testület döntéséről dr. Áldozó Tamás az ülést követő sajtótájékoztatón számolt be a sajtó képviselőinek. A polgármester tájékoztatási kötelezettségének eleget téve elmondta, a határozat szerint a képviselőtestület egyetért a helyi munkahelyek védelmével. A munkahelyek védelme és megőrzése érdekében felhatalmazza a polgármestert a Magyarország kormányával szükséges tárgyalások lefolytatására, valamint jognyilatkozatok, intézkedések megtételére.
- Ennek megfelelően nekem most az a feladatom, hogy megkeressem a kormányt és folytassuk azokat a tárgyalásokat, amelyeket már korábban elkezdtünk, és olyan megállapodásra jussunk, amely biztosítja sok száz pápai család egzisztenciáját a jövőre nézve – fogalmazott a polgármester, majd megjegyezte a kormány – az eddigi tapasztalatok szerint – pozitívan áll a helyi munkahelyek védelmére vonatkozó tárgyalásokhoz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!