Felnőtt sportolóinkat díjazták


2010-01-05 18:56:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felnőtt sportolóinkat díjazták főképe
Hagyomány, hogy év elején városunk polgármestere köszönti és kitünteti azokat a felnőtt sportolóinkat, akik az azt megelőző évben kiemelkedő sporteredményeket értek el. Idén sem volt ez másképp, ma késő délután a Városháza Házasságkötő termében 28-an részesültek díjazásban. Dr. Kovács Zoltán beszédében köszönetet mondott a 2009-es sikeres szereplésért, amivel a kitüntetettek tovább öregbítették saját, egyesületük és Pápa város hírnevét.

- Nagyon jó eredmények születtek az óévben, az is látszik, hogy több díjazott van a tavalyi évhez képest. A jelenlévők közül többekkel is volt szerencsém találkozni a jó tanuló, jó sportoló díjátadón, ami azt jelenti, hogy jó úton halad az utánpótlásképzés is.

A díjazottak felsorolásakor első helyre kívánkozik Horváthné Balogh Piroska, aki példamutató sportpályafutása és a fekvenyomás sportágban kimagasló eredményeiért Pro-Publico díjban részesült. Piroska 2009-ben a fekvenyomó világbajnokságon, a profi magyar kupán első, míg az Európa-bajnokságon második helyezést ért el. A kiváló sportolót dr. Kovács Zoltán méltatta.

- Horváthné Balogh Piroska gyermekkora óta sportol, 10 éve a Pannonia Power SE sportolója, családi és munkahelyi elfoglaltságok mellett is képes magas szinten a versenyekre felkészülni. Európa-, és világbajnokként, többszörös világcsúcstartóként nemcsak kategóriájának legjobbja, hanem az abszolút kategóriában is évek óta az élen végez. Eredményeivel olyan példamutatást képvisel, amire méltán vagyunk büszkék, olyan sportolói, emberi értékeket közvetít, amelyek követendő mintaként szolgálhatnak a fiatalok, sportegyesülete és az ország lakóinak számára is.

További díjazottak:

Erőemelés-fekvenyomás: Nagy Rita, Oláh Ildikó, Balázs Szabolcs, Horváth Lajos, Konrád András, Lombosi János, Tóth Ferenc, Veszeli Tamás, edző: Farkas Tamás

Kick-box: Németh Tibor, Horváth László, Kasza László, edző: Kasza László
               Kerecsényi Gergő, edző: Korpics Gábor

Kung-fu: Karvas Eszter, Bíró Ádám, Pintér Péter, edző: Pintér Péter, Kovács András

Íjászat: Süle István, Schäffer Ákos, edző: Fekete Gábor, Süle István

Tánc: Stubán Dalma – Ihász Tibor, edző: Szegediné Murai Dóra
          Gyurom Natália – Tibold Máté, edző: Kocsis Attila

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!