Városi és körzeti asztalitenisz diákolimpia


2012-12-11 17:49:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Városi és körzeti asztalitenisz diákolimpia főképe
A bajnoki cím és a továbbjutók kilétének eldöntése volt a tétje a város és körzet tanulóinak rendezett asztalitenisz bajnokságnak, melyet a szokásos helyen, a Tarczy Lajos Általános Iskola tornatermében bonyolítottak le. A pápai és környékbeli iskolák IV. korcsoportos vagy fiatalabb tanulói nevezhettek, szerencsére sokan ragadtak ütőt, hiszen a tavalyi nevezés megduplázódott. A versenyzőket háromfős csoportokba osztották, ahonnan az első két helyezett jutott tovább egyenes kieséssel, a legjobbak a megyei döntőre kerülhettek.
- A megyei diákolimpiára a verseny első négy helyezettje mehet – tudtuk meg Dudás Szabolcs szakosztály elnöktől. Rekordszámú nevezést jegyezhetünk idén, hiszen 36 fiú és 20 lány jelent meg a diákolimpián, kicsit fel is borítva az előzetesen elkészített sorsolást. A körzetet Nemesgörzsöny, Pápateszér, Ugod képviseli, a városi intézmények közül a Szent István, a Munkácsy, a Tarczy és a Gyurátz versenyzői álltak asztalhoz. Tavaly mérsékeltebb volt az érdeklődés, így favoritokról nem tudok beszámolni, kíváncsian várom mi lesz a végső sorrend.
Eredmények hamarosan.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!