„Karácsonyi hangok” - Koncert a Bartók Béla Zeneiskola előadásában


2012-12-09 19:51:25  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Karácsonyi hangok” - Koncert a Bartók Béla Zeneiskola előadásában főképe
A Bartók Béla Alapfokú Művészetoktatási Intézmény a hagyományokhoz hűen idén is karácsonyi koncerttel varázsolja még szebbé az adventi időszakot városunk két templomában is. A mai délelőttön az evangélikus templom, jövő vasárnap pedig a Szent Benedek Plébánia híveit örvendeztetik meg koncertjükkel.
Hetyei József igazgató hírportálunk érdeklődésére elmondta, három tanszak növendékeivel (fuvola, cselló, kürt) állították össze a repertoárt, melyben elsősorban az ünnephez kapcsolódó zeneszámokat hallhat a zenebarát közönség.
A koncert a kürtkórus Handel: Győzelmet vettél című darabjával kezdődött, majd a Dicsőség Mennyben az Istennek című énekkel ért véget, melyet együtt játszottak a növendékek.
A Bartók Béla Alapfokú Művészetoktatási Intézménynek a jövő héttől minden tanszakán lesz karácsonyi növendékhangverseny, melyre szeretettel várják az érdeklődőket.
Hetyei József hozzátette még, a zeneiskola tanárai a város több óvodájába is ellátogatnak az adventi időszakban karácsonyi hangversenyt adni.
A szívet melengető hangversenyen felcsendült a Mennyből az angyal, a Pásztorok, pásztorok és az Ave Maria is.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!