PELC Kupa


2012-12-09 19:33:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


PELC Kupa főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club nyolccsapatos utánpótlástornát rendezett a Városi Sportcsarnokban. Délelőtt az U-9-es korosztály, délután az U-10-esek, a 2003 után születettek léptek pályára. A fiatalabbaknál a két pápai csapat mellett Ajka, Gyirmót, a Haladás, Tapolca, Veszprém és Hévíz mérkőzött meg egymással két csoportban. A mieinknél két közel azonos képességű csapatot állított össze Győrvári Gábor, sajnos a csoportban egy mérkőzéstől eltekintve nem termett sok babér a pápaiaknak, a második csapat a nyolcadik helyen végzett, a PELC I. pedig az ötödik helyért vívott Hévíz elleni meccset egy góllal megnyerte. A hazaiak edzője nem volt elkeseredett az eredmények miatt, a tornát végül a Haladás nyerte Ajka és Veszprém előtt.
- Örülök, hogy sikerült egy színvonalas tornát összehozni, elég erős csapatok ellen tudtunk játszani. Múlt héten Hévízen harmadik helyet értünk el, ma sajnos eredményességben elmaradtunk a várttól, de nem ez a legfontosabb, a játékban viszont voltak biztató jelek. Heti három alkalommal edzünk a tornákra, ősszel a Kölyökligában szerepelünk, télen pedig indulnak a teremtornák, elég sűrű a program, minden hétvégén pályára lépünk valahol.

Pápai eredmények:
PELC II. – Gyirmót 0-4
PELC I. – Ajka 1-2
PELC II. – Haladás 0-4
PELC I. – Tapolca 1-1
PELC II. – Hévíz 0-1
PELC I. – Veszprém 0-1
7. helyért: PELC II. – Tapolca 1-3
5. helyért: PELC I. – Hévíz 1-0

Az U-10-es korosztálynál a két pápai együttes mellett Veszprém, Tapolca, Celldömölk, Gyirmót, Hévíz és a Haladás fogadta el a meghívást. Orovecz András két gárdája jól szerepelt, hiszen a PELC I. a dobogó legalsó fokára állhatott fel, míg a második alakulat a negyedik helyen zárt, a tornát Veszprém nyerte. A legjobb mezőnyjátékos címét Körmöndi Dániel (PELC II.) vihette haza, a legjobb hazai labdarúgónak Kiss Botondot választották.

Részletes eredmények hamarosan.

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club vezetősége köszönetét fejezi ki a Pápai Játékvezetői Csoportnak, a torna sikeres lebonyílásában nyújtott önzetlen segítségéért.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!