Szűcs Lajos a Nemzeti Sport álomcsapatában


2012-12-08 16:54:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szűcs Lajos a Nemzeti Sport álomcsapatában főképe
A Nemzeti Sport Online hét elején indított szavazásában az ősz válogatottjára szavazhattak az olvasók. A kapusok között szoros versenyben Szűcs Lajos győzött, aki a Nemzeti Sport osztályzatai alapján összeálló rangsorban is a legjobbnak bizonyult. A voksok harminc százalékát begyűjtve, a győri Szasa Sztevanovicsot (26 százalék) és a Kaposváron remeklő Lubus Hajdúchot (22 százalék) megelőzve lett első a 39 éves pápai kapuvédő. A jobb oldali védők pozíciójában a spanyol Álvaro Brachi (37 százalék) nagy fölénnyel utasított mindenkit maga mögé, míg a jobb oldali belső védők között a portugál Marco Caneira volt a szavazók szerint a legjobb. A bal oldali belső védők között Vinícius nyerte a versenyt, a bal oldali védők között a győri Völgyi Dániel (30 százalék) bizonyult a legjobbnak. A jobb oldali középpályások versenyében az ETO-ban kiemelkedő teljesítményt nyújtó Koltai Tamás (45 százalék) diadalmaskodott, a támadó középpályásoknál Böde Dániel (41 százalék) nagyon meggyőző, 36 százaléknyi különbséggel nyert, csakúgy, mint Julian Jenner (36 százalék) a bal oldali középpályások kategóriájában. A védekező középpályások mezőnyében a debreceni Varga Józsefet látták a legmeggyőzőbbnek, a csatárok között a fehérvári Nikolics Nemanja (37 százalék) végzett az élen. Varga Roland az ősz egyik nagy felfedezettje, mutatja ezt az is, hogy az összes posztot figyelembe véve a legtöbb szavazatot kapta, ami alátámasztja azt a vélekedést, miszerint az egész ősz egyik legjobb teljesítményét ő nyújtotta.

Az NSO őszi válogatottja: Szűcs – Brachi, Caneira, Vinícius, Völgyi – Koltai, Böde, Varga J., Jenner – Nikolics, Varga R.
(nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!