Pápa és Környéke Tollaslabda Bajnokság


2012-12-08 16:32:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápa és Környéke Tollaslabda Bajnokság főképe
Hat korcsoportban, a korábbi éveknél valamivel kevesebb tollaslabdázó vett részt a Weöres Iskola tornatermében, a pápai és környékbeli játékosoknak rendezett bajnokságon. A verseny volt az őszi szezonban az első pápai kupa, mely jó lehetőség volt a megyei mérkőzésekre való felkészülésre.
- Lehetne népesebb a mezőny, hiszen voltak olyan gyerekek, akiknek ütközött a programjával a mai verseny, öröm viszont, hogy a középiskolásoknál a PGSZKI sok versenyzőt elhozott a mai napra, kíváncsian várom, mire lesznek képesek – mondta el a verseny előtt Horváth Attila, a Versenybíróság elnöke. Ebben az évben is a IV. korcsoportos lányoknál várhatóak a legnagyobb küzdelmek, de a III. korcsoportos lányok mezőnye is erős. Az alacsonyabb korosztályokban felfedezhetőek új arcok, kiemelném a Szent István Római Katolikus Általános Iskolából Nagy Dánielt, aki úgy lett második a városi versenyen a negyedikesek között, hogy még csak második osztályos. Ha Dani így folytatja, évek múlva esélyesként léphet magasabb szintre a pápai tollaslabda életben. A városi bajnokságot követően a megyei és területi bajnokságot is Pápán szeretném megrendezni, bízom benne, hogy mindenki tudása legjavát nyújtja majd.

Az eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!