A Munkácsyban is járt a Mikulás


2012-12-07 16:36:49  | cikk: Babos Petra  | 


A Munkácsyban is járt a Mikulás   főképe
A Munkácsy Mihály Általános Iskolában a tanítók kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az évszakokhoz és ünnepkörökhöz kapcsolódóan színessé és emlékezetessé tegyék a hétköznapokat a tanulóik számára. Így történt ez tegnap is, december 6-án, amikor is a program a Mikulás jegyében zajlott. Az alsós diákokra vidám, játékos ügyességi feladatok vártak a tornateremben. A játék során fontos kelléknek bizonyult a Mikulás zsákja, csizmája és a szaloncukor is. A vidám versengés végén betoppant a várva várt Őszszakállú. A gyerekek dallal köszöntötték, majd együtt megtekintették a bábszakkörösök „Télapós” előadását. A piros sapkás gyerekeknek felejthetetlen élményt nyújtott a személyes találkozás a Nagyszakállúval.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!