Ligakupa: Vereség Kaposváron


2012-12-07 15:25:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ligakupa: Vereség Kaposváron főképe
Az idei esztendő utolsó mérkőzését játszotta ma délután a Lombard Pápa csapata. A mieink a Ligakupa csoportkörének utolsó összecsapásán Kaposvárra látogattak, ahol a kupasorozat negyedik fordulójának elhalasztott meccsét rendezték a Cseri úti műfüves pályán. Komoly tétje nem volt a találkozónak, hiszen az már korábban eldőlt, hogy a Lombard továbbjutott, a Rákóczi pedig kiesett, egy esetleges vendéggyőzelem azonban a csoportelsőséget jelentette volna a pápaiaknak. Mindkét csapatnál a szezonban kevesebbet játszók, és a második csapat játékosai kaptak lehetőséget, Zsivóczky mester a Markek - Enyingi, Tóth G., Rodenbücher, Németh M.- Grőber, Dóczi, Király, Eszlátyi – Cekulajevs, Seye kezdőt küldte pályára. A 12. percben Rodenbücher révén megszerezték a vezetést a mieink. Az előnyt egészen az 50. percig őrizték a vendégek, ekkor Bőle talált Markek kapujába. Tíz perccel később Horváth is mattolta a kapust, kialakítva ezzel a 2-1-es végeredményt. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy két perccel a lefújás előtt Rodenbüchert kiállította Pintér játékvezető. A Lombard Pápa a vereségtől függetlenül továbbjutott a középdöntőbe, csakúgy, mint a Győri ETO, a Budapest Honvéd, a PMFC-Matias, a Videoton, a Ferencváros, a DVSC-Teva, valamint az Egri FC.

Kaposvári Rákóczi - Lombard Pápa 2-1 (0-1) Gsz.: Bőle, Horváth ill. Rodenbücher

Kaposvári Rákóczi: Rusák – Földes, Vadas, Zmukic, Laczkó ('46 Böjte)– Fenyvesi, Kirchner ('55 Katona), Böröczky, Bőle – Házi, Horváth ('70 Caccamo)

Lombard Pápa: Markek - Enyingi, Tóth G., Rodenbücher, Németh M.- Grőber, Dóczi, Király, Eszlátyi ('72 Présinger) – Cekulajevs, Seye

A csoport végeredménye:
1. Videoton 13 pont
2. Lombard Pápa 12
3. Kaposvár 5
4. ZTE 4

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!