Újra üzemel az oltópont


2010-01-05 15:06:52  | cikk: mo  | 


Tegnaptól újra működik az oltópont – korábbi helyén – a kórház főépületében, az 1-es számú vizsgálóban. A kistérségben az elmúlt időszakban 49 esetben mutatták ki a H1N1 vírus jelenlétét – tájékoztatott az ANTSZ.

November 27-i felállítása óta a pápai oltóponton 599 személyt oltottak be az új típusú influenza ellen. Ez a megyében a legjobb oltási arány.
– A pápai oltóközpont ezért kapta meg az engedélyt a további működésre. Veszprém megyében most ez az egyetlen oltópont – tájékoztatott dr. Vörös Ibolya főigazgató.

Az oltóközpont előreláthatólag február 4-ig várja mindazokat, akik ingyenes oltásra nem jogosultak.  A H1N1 elleni vakcina a kórház főépületének 1-es számú vizsgálójában, hétköznap 8-18 óráig kérhető, 3000 forintos térítési díj ellenében.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!