Télapó itt van…


2012-12-06 21:54:36  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Télapó itt van… főképe
Több mint száz kisgyermek gyűlt össze ma este a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében, s várta a nagyszakállú, öreg Mikulást, aki természetesen ajándékokkal érkezett. A belvárosban a délután folyamán mini „rénszarvas” fogat közlekedett a Mikulással, melyre fel is lehetett ülni.
A Mikulás napi műsor a veszprémi Kabóca Bábszínház zenés mesejátékával, a Farkasbarkas és Rókakoma előadással kezdődött.
- A Kabóca Bábszínház egyik közkedvelt darabját hozta el ma a gyerekeknek. A műsor olyan koncepció mentén készült, amely különböző bábtechnikákat mutat be. A darab a farkas és a róka ellentétét, szövetségét, és természetesen barátságát tárja a néző felé. A gyerekek nagyon szeretik, sokat nevetnek, szinte minden korosztály kedveli - mondta el érdeklődésünkre Sipos Tekla, a Kabóca Bábszínház művészeti titkára.
A műsor végére már minden kicsi izgatottan, énekelve várta a Mikulást, aki ezért édességgel lepte meg őket.
Németh Máté kicsit félve ment oda a Mikuláshoz, pedig édesanyja elmondása szerint egész évben jó kisfiú volt, néha ugyan egy kicsit rendetlen, a játékait nem teszi el, de megígérte a Nagyszakállúnak, hogy a jövőben jobban odafigyel majd erre a hibájára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!