Lombard Pápa: Fellai és Benko távozott


2012-12-05 10:36:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa: Fellai és Benko távozott főképe
Bár a bajnokság még csak múlt héten fejeződött be, a Lombard Pápa csapatától máris két játékos távozott. Nem tagja már a keretnek Fellai József, a védő június végén Kozármislenyből érkezett Pápára, a felkészülés kezdetekor három éves szerződést írt alá a pápaiakkal, a napokban viszont közös megegyezéssel szerződést bontott. A kezdőcsapatba nem sikerült beverekednie magát, a bajnokságban csereként mindössze három alkalommal jutott szóhoz, a Lombard II-ben egyszer kezdett, gólt nem sikerült szereznie. Fellai iránt NB I-es és több másodosztályú klub is érdeklődik.
Ugyancsak közös megegyezéssel távozott Joze Benko, aki nem tölti ki két fél éves szerződését. A 31 éves szlovén támadó februárban szabadon igazolhatóként érkezett a Perutzba, hiszen lejáró szerződését nem kívánta meghosszabbítani a kínai, Hubei Zhongbo csapatával. Benko az elmúlt szezonban hat meccsen egy gólt szerzett, idén 13 meccset játszott, melyeken egy alkalommal, a Pécs ellen zörgette meg az ellenfél hálóját.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!