Nyert és továbbjutott a Ligakupában a Lombard Pápa


2012-12-04 15:16:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyert és továbbjutott a Ligakupában a Lombard Pápa főképe
A Liga Kupa hatodik fordulójában a Lombard Pápa Zalaegerszegre látogatott, a kupameccsnek tétje csak a vendégeknek szempontjából volt, hiszen egy győzelemmel bebiztosították volna továbbjutásukat. A ZTE-Aréna mögötti műfüves pályán a mieink keretében két próbázó is helyet kapott, az 1991-es születésű támadó, Eszlátyi István az NB II-es BKV Előre csapatától érkezett próbára, míg a padon a nigériai csatár, Michel Victor foglalt helyet, aki szintén a BKV Előre alakulatát erősíti. Zsivóczky-Pandel Gyula a Nacsa - Nagy, Tóth G., Rodenbücher, Németh M. - Sekour, Dóczi – Eszlátyi, Király B.., Arsic – Cekulajevs kezdőt favorizálta. A mérkőzés első találatát Sekour szerezte nem sokkal az első félidő vége előtt, a hazai védők teljesen egyedül hagyták Sekour-t, aki köszönte szépen a lehetőséget, és befejelte a labdát. Fordulás után az 54. percben Király Botond szabadrúgásgóljával már kettő volt a mieink előnye, öt perccel később a csereként pályára lépő Bíró találata csak a szépítéshez volt elég, így a Lombard Pápa a Kaposvár elleni mérkőzéstől függetlenül továbbjutott a C csoportból, és amennyiben december 7-én legyőzik a Rákóczit, csoportelsőként folytathatják a középdöntőben.

ZTE – Lombard Pápa 1-2 (0-1) Gsz. Bíró ill. Sekour, Király

ZTE: Penksa – Simonfalvi (’50 Kovács), Kovács, Milas, Mavolo – Horváth (’46 Bíró), Jasarevic, Hajdú - Babati - Szegleti, Krajczár (’46 Potyi)

Lombard Pápa: Nacsa - Nagy, Tóth G., Rodenbücher, Németh M. – Sekour (’60 Grőber), Dóczi – Eszlátyi (’50 Michel), Király B.., Arsic - Cekulajevs

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!