Véget ért a városi-körzeti teke csapatbajnokság


2012-12-03 17:11:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véget ért a városi-körzeti teke csapatbajnokság főképe
10 fordulót követően a nőknél, valamint a férfiak A-B-C-D osztályában is bajnokot hirdettek a Pápa város és környéke női - férfi tekebajnokságban. Az idei eredmények izgalmasan alakultak, a megváltozott lebonyolítás értelmében rájátszást is rendeztek, mely még a dobogós helyezéseket is befolyásolta. Az idei fordulókat Polyák István, a Versenybíróság elnöke értékelte.
- Talán még a korábbi éveknél is izgalmasabb fordulókat rendeztünk. A hölgyeknél az Ezüst Nyíl távozásával az Elmax női csapatának aranyérme borítékolható volt, ők sorozatban harmadszor végeztek az élen. A Bajtársi Klubnak remek tavasza volt (négy győzelem, egy döntetlen), így 13 ponttal a második helyen zártak Tapolcafő előtt. A férfiak A osztályában sokáig Ugod együttese volt a legnagyobb esélyes, azonban utolsó négy mérkőzésükből hármat elveszítettek, így Pálháza megelőzte őket. Tapolcafő a rájátszásban elbukta a harmadik helyet, így a nagyon jól hajrázó Prémium Center játékosainak nyakába került a bronz. A B osztályban várható volt, hogy az Ihász I. és a Timpanon között dől el az arany sorsa, sajnos a Timpanon megfeledkezett a rájátszásról, és egyik pillanatról a másikra kellett összeszedniük a csapatot, ki is kaptak az Elmax-tól. A C csoportban Adásztevel nagy fölénnyel nyert, immár harmadszor, így a kupa végleg hozzájuk került. A D osztály erős volt idén, a tavaly kiesettekkel és az új csapatokkal kiegészülve izgalmas volt a pontvadászat, Homokbödöge néhány új játékosai jól játszottak, kihasználták a riválisok botlásait, és simán szerezték meg az első helyet.

A végső csapatsorrend és az egyéni legjobb eredmények IDE kattintva érhetőek el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!