ERIMA Kézilabda Gyermekbajnokság


2012-12-03 16:56:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


ERIMA Kézilabda Gyermekbajnokság főképe
A Magyar Kézilabda Szövetség Utánpótlás Bizottsága által szervezett U-14-es ERIMA Kézilabda Gyermekbajnokság döntőjének második fordulóját rendezték ma a Városi Sportcsarnokban. A Vetési Gimnáziumban lejátszott első fordulót követően gyűltek össze ismét a csapatok, hogy eldöntsék, mely két csapat vehet részt a területi finálén. A Kilián DSE mellett a Padányi Veszprém, Úrkút SK, valamint a Barabás KC Veszprém lány csapatai léptek pályára. A körmérkőzéses fordulót követően a pápaiak az előkelő harmadik helyen zártak.
- Elégedett vagyok a megyei döntőn elért helyezésünkkel, és az eredményekkel – mondta el Koncz János, a Kilián DSE edzője, aki néhány hónapja foglalkozik a lányokkal. Egy jó szemléletű, összeszokott csapatot kaptam, a célom az volt, hogy az erős magot megtartva további játékosokat építsek be, és az egyéni képzés mellett minél több figurát sajátítsunk el. Rengeteg mérkőzés van a játékosok lábában, szeptember óta ma játszottunk a 24. találkozónkat. Heti két tréningünk van, így nehéz azokkal az együttesekkel felvenni a versenyt, akik napi szinten edzenek. Szeptember óta a győri pontvadászatban is részt veszünk, jelen pillanatban is veretlenek vagyunk és vezetjük a bajnokságot.

Pápai eredmények:
Padányi Veszprém - Kilián DSE 18-12
Kilián DSE – Úrkút 21-8
Kilián DSE - Barabás KC Veszprém 11-13

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!