Adventi kézműves foglalkozás a gyermekkönyvtárban


2012-12-01 17:22:30  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Adventi kézműves foglalkozás a gyermekkönyvtárban főképe
Hagyományteremtő szándékkal szervezte meg idén a Jókai Mór Városi Könyvtár a gyerekek számára a három alkalomból álló kézműves foglalkozássorozatot az advent jegyében. Az ingyenes program szombatonként várja az érdeklődőket 10 és 12 óra között a gyermekkönyvtárban.
Sztyéhlihné Tóth Tünde érdeklődésünkre elmondta, az adventi időszakban az ünnepekre való ráhangolódás céljából kézműves alkotóházat szerveztek, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt.
- A foglalkozás nem titkolt szándéka, hogy a gyerekek a könyvtárba jöjjenek és máskor is visszalátogassanak ide. A mai napon a Mikulás volt a téma, ezért természetes anyagokból készítettünk csengettyűs- és fahéjmanót, angyalkát, valamint erdei manót tobozból.
Buzás Réka angyalkát készített, amit csillogós ragasztóval díszített. A jövő szombati foglalkozásra is szeretne eljönni, hiszen nagyon jól érezte magát a mai napon a könyvtárban.
- A karácsonyfára fogom feltenni az angyalkás díszt, amit csináltam - mesélte Lőrincz Zsófia.
A soron következő foglalkozás december 8-án lesz majd a gyermekkönyvtárban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!