Kész egy újabb rész – befejezték a 12-es raszterhez tartozó terület burkolását a Fő téren


2012-12-01 16:44:25  | cikk: HuHa  | 


Tegnap délutántól szabaddá lett a közlekedés a templom mögötti terület és a kastély között a Fő téren, az utolsó négyzetméterek burkolásával is elkészültek a kivitelezők. Mint arról már többször hírt adtunk, a Nagytemplom tetőszerkezetének nyári felújítása miatt a 11-es és a 12-es raszterhez tartó területeken nem tudták elvégezni a burkolást, ez a munkafázis az őszi időszakra maradt. Az építők az elmúlt hetekben ezen a területen dolgoztak, a Plébániasor nyár elején elkészült burkolatával most értek össze és egészen az úttest vonaláig elkészült a gránitkő burkolás, így a tér most már keresztben is átjárhatóvá vált a templom mögött. A nyugati oldal járdájának is a befejező szakaszán dolgoznak a burkolók, a Kazamata felőli oldalon csupán néhány négyzetméter burkolatlan felület van lezárva a járókelők elől. A munkálatok előrehaladásával a terelő kordonokat folyamatosan áthelyezték, mostanra a Szent István út és a Gróf út új szakaszát, valamint a templom előtti teret zárják le a kordonok. Ez utóbbi helyen folytatják majd a kivitelezést, ma már megkezdték az előzetes szintfelmérését a területnek a régészeti ásatások helyén a jégpálya kialakításához.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!