U-11-es minitorna a Perutzban


2012-12-01 15:11:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


U-11-es minitorna a Perutzban főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club 2002-es születésű gárdája a jövő ősszel induló bajnokságra való felkészülés jegyében háromcsapatos tornát rendezett a Perutz Stadion műfüves pályáján. A házigazdák mellett a Győri ETO és a szombathelyi Illés Akadémia fogadta el a meghívást. A mieink egyik meccsen sem vallottak szégyent, számukra még szokatlan, hogy nagyobb pályán játszanak, de ígéretes az a munka, amit Györkös Zoltán végez a jövő pápai labdarúgóival.
- Az első meccsen az ETO ellen léptünk pályára, sajnos ők még előrébb tartanak nálunk, de jó két félidőt játszottunk – mondta a pápai edző. Ezek a gyerekek most játszottak először ekkora pályán ekkora létszámmal, ehhez képest nagyon ügyesen mozogtak. A Szombathely ellen - bár kikaptunk –még jobban játszottak, ezt a munkát szeretnénk folytatni, úgy érzem jó úton haladunk.

PELC U-11 – Győri ETO 0-5
PELC U-11 – Illés Akadémia 0-7

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!