Öt hete veretlen a Bakonyerdő Pápa


2012-11-26 16:01:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Öt hete veretlen a Bakonyerdő Pápa főképe
Az NB II-es kézilabda bajnokság 10. fordulóját rendezték hétvégén, melyen a Bakonyerdő Elmax VSE Alsóörsre látogatott. Kapcsándi Zsolt együttese fordulók óta jó formában, és ami még fontosabb, eredményesen kézilabdázik, hiszen legutóbb az ötödik fordulóban maradtak pont nélkül, azóta egy döntetlen és három győzelem a mérlegük. Alsóörs ellen a 21. percig fej-fej mellett haladt a két csapat (9:9), ám az utolsó öt percben nem kaptak gólt, és négyet szereztek, a szünetre magabiztos előnnyel vonulhattak az öltözőbe. Az első játékrész krónikájához hozzátartozik, hogy szinte a teljes első félidőt emberhátrányban játszották végig, hiszen a vendég oldalon kétszer annyi volt a kiállítás, mint a hazaiaknál. A második félidőben semmi sem változott, magabiztosan tartották megszerzett előnyünket a pápaiak, így megszerezték az újabb két bajnoki pontot.

Alsóörs – Bakonyerdő Pápa 23:29 (10:15)

Pápai gólszerzők:
Szakács Dániel, Reizinger Szabolcs 6-6
Róth Gábor, Harcos Bertalan 4-4
Bors Patrik 3
Kiss Márton Titusz 2
Fébert Levente, Pethő Zoltán, Lakos Csaba, Sarus Ferenc 1-1

Kapcsándi Zsolt: Ott folytattuk remek sorozatunkat, ahol abbahagytuk, már az elején éreztettük a hazaiakkal, hogy győzni jöttünk Alsóörsre. Továbbra is jól működünk csapatként, s ez a játékunkon is meglátszik, összeszedetten, fegyelmezetten hajtjuk végre a begyakorolt játékelemeket. A hétről hétre jó formát mutató Reizinger, Szakács és Körli mellé felzárkóznak minden héten játékosaim, ezen a mérkőzésen például Harcos nyújtott kiemelkedőt, Lakos Csaba védekezésben meghatározó játékos, de mindenki részese ennek a jó sorozatnak, egységes csapatként érünk el nagyon fontos sikereket, mint amilyen például a mostani is. Gratulálok a játékosaimnak, bizonyítják hétről hétre a városnak, érdemes rájuk odafigyelni.

Alsóörs – Bakonyerdő Pápa 23:29 (11:15)

Pápai gólszerzők:
Bors Patrik 7
Kapcsándi Kristóf, Bors Martin 5-5
Nagy Kristóf 4
Kiss Márton Titusz, Fébert Levente 3-3
Nagy Péter 2

A juniorok meccse a felnőtt mérkőzéshez hasonlóan kezdődött, ám némiképp paprikásabb hangulatban, ám a 11. perctől kezdve (5:6) kilenc(!) percig hiba nélkül zárt a pápai fal, s Pilter Levente kiválóan védett a találkozón. A második félidőben is minden a felnőtt meccshez hasonlóan alakult, felváltva estek a gólok, s a 17. percben (17:21) ismét ötperces hazai gólcsend következett, s itt végleg eldőlt a találkozó. A pontot az i-re Nagy Kristóf két találata tette fel. Remek kapusteljesítményének, s példátlan győzni akarásának köszönhetően magabiztosan fektette két vállra a bajnokság második helyezettjét a csapat.

Kapcsándi Zsolt: Rossz előjelekkel indult a találkozó, ugyanis a hazai meccsünk utolsó másodpercében Kapcsándi Kristóf bokaszalag sérülést szenvedett, s állapota nem igazán javult a héten. Összedrótozva vállalta a játékot, de csak a védekezésben volt bevethető, valamint heteslövő szerepkört szántam neki. Szerencsére a többieket ez nem zavarta meg, kivétel nélkül mindannyian tiszta szívből küzdöttek, a szezon legjobb meccsét játszottuk Alsóörsön. Nem kívánok senkit sem kiemelni, a legfiatalabb játékosomig mindenkié ez a siker, a remek edzésmunka meghozta gyümölcsét. Ezzel a sikerrel közelebb kerültünk az Alsóörshöz, s az éllovas meglepetésünkre kikapott Komáromban, tehát még nyílt a kérdés, ki lesz a bajnok. Azt hiszem, ezzel a sikerünkkel egyértelműen jeleztük, bele kívánunk szólni a csatába.

A Bakonyerdő december 2-án a bajnokságban harmadik helyen álló Alba Regia KSE II-Cunder együtteséhez látogat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!