Eredményes pápai vállalkozások a TOP 100 listán


2012-11-26 13:12:13  | cikk: mo  | 


Eredményes pápai vállalkozások a TOP 100 listán főképe
A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a NAV Közép-dunántúli Regionális Adó Főigazgatósága és a Napló együttműködésében minden évben elkészül az a kiadvány, amely Veszprém megye előző évi gazdasági eredményeit és a TOP 100 vállalkozás listáját közli. A kiadványban a ranglistát több szempont alapján állították össze: vizsgálják a vállalkozások árbevételét, az export teljesítményt, a statisztikai létszám-állományt és a beruházásokat. Unger Tamás sajtótájékoztatón ismertette a pápai és Pápához kötődő cégek eredményes szerepelését.
- Összességében elmondható, hogy a pápai és Pápa környéki vállalkozások listája nem változott, a cégek vagy meg tudták őrizni a helyüket, vagy javítottak pozíciójukon. A TOP 100-as listán 11 cég szerepel, ezen felül felállt egy 200-as lista, így a TOP 200-ban összesen 21 pápai kötődésű vállalkozás kapott helyet, köztük autóiparhoz kötődő, mezőgazdasági és élelmiszeripari valamint személy-és teherszállítással foglalkozó vállalkozások - fogalmazott az alpolgármester.
Unger Tamás tájékoztatott arról is, a TOP 100-ban szerepelő 11 vállalkozás több milliárd forinttal növelte forgalmát, összesen 3,8 milliárd forintnyi beruházás valósult meg és növelték az exportjukat is.
- Ezek a cégek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fejlődésük biztosítva legyen. A vállalkozások több esetben olyan komoly beruházásokat tudtak végrehajtani a válság ellenére is, amelyek számukra forgalomnövekedéssel és létszámállomány növekedéssel is jártak – emelte ki az alpolgármester.

Képek:

A TOP 100 listán szereplő vállalkozások:
Johnson Controls Mezőlak Kft.
Pápai Hús 1913 Kft.
Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt.
Hirtenberger Automotive Safety Hungary Bt.
Concordia Trans Kft.
Agroprodukt Zrt.
Császár Autószerviz Kft.
Boeing Hungary Inc.
Bakony Volán Zrt.
Pápa-Ser Sertéstenyésztő és Hízlaló Kft.
Haas&Sohn Kft.

A TOP 200 listán szereplő vállalkozások:
Böllér Kft.
Készenlét Zrt.
Nemesszalóki Mezőgazdasági Zrt.
Dunitália Textilipari Kft.
Böllér-Ker Kft.
Marsal Kft.
Pápai Víz-és Csatornamű Zrt.
Sertéstenyésztő és Hízlaló Bt.
Pápa és Vidéke Áfész
KábelszatNet-2002 Kft.

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!