Hol töltötte az idei szilveszterét?


2010-01-04 08:36:44  | cikk: Babos Petra  | 


Elmúlt a szilveszter. Éjfélkor a Himnusz elhangzása után újragondoljuk az elmúlt év legfontosabb eseményeit, az idei év feladatait és esetleg új fogadalmakat teszünk.
A fiatalok többsége az idén is házibulikban szórakozott az év utolsó napján, ami talán érthető is, mert ott sokkal felszabadultabban lehet mulatni és – ami szintén nem utolsó szempont -olcsóbb is. Erről a témáról kérdeztünk meg néhány pápait.
Ön hol töltötte a szilveszterét? Tett újévi fogadalmat?

Szocsevka Beatrix és Kőszegi Gábor:
Az idén nem mentünk el semmilyen szórakozóhelyre, hanem a szülőkkel együtt töltöttük az óév utolsó estéjét. Jókat beszélgettünk, tv-t néztünk, pezsgőztünk és éjfélkor virslit ettünk. Kilenc évvel ezelőtt szilveszterkor ismertük meg egymást, és most 2010-ben lesz az esküvőnk. Fogadalmat nem tettünk, de az a tervünk, hogy Budapestről hazaköltözünk Pápára, és itt szeretnénk majd családot alapítani.




Pődör Róbert:
Immáron harmadik alkalommal a Gambrinus étteremben, egy körülbelül 50 fős baráti társasággal töltöttük az év utolsó napját. Különösebb program nem volt,  közös vacsora, majd kötetlen beszélgetés és tánc reggelig. Éjfélkor koccintottunk és virslit ettünk, majd kimentünk az utcára és tűzijátékkal köszöntöttük az újévet. Kétóra körül  karaokee versenyt rendeztünk, ahol én voltam az egyik zsűri tag. Ez a műsorszám mindenkinek nagyon tetszett. Újévi fogadalmat nem szoktam tenni, de úgy gondolom, hogy a 2009-es évemhez képest egy kicsit változtatnom kell, főleg mert az idén apuka leszek.

Kiss Zoltán:
Mi taxisok általában akkor dolgozunk, amikor mások szórakoznak. Már évek óta nem ünneplem a szilvesztert, ilyenkor estétől másnap reggelig taxizok. Az emberek általában nem ülnek a volán mögé december 31-én, de az idei évben sokkal kevesebb fuvar volt az óév napján, mint az előzőekben, talán a válság miatt ezzel is takarékoskodtak. Mivel sokat ülök kocsiban, ezért remélem, a 2010-es évben több időm jut majd a sportra, leginkább a biciklizésre.

Balogh Adrienn:
Nem volt előre megszervezett party, de általában a testvéreméknél szoktam szilveszterezni, ahová még néhány barátot meghívunk. Az idén is így történt, nagyon jól éreztük magunkat, sokat táncoltunk. Éjfélkor pezsgőztünk. A nővéremmel idén szeretnénk az Öböl-átúszáson részt venni, ez volt az újévi fogadalmunk, amire januártól már készülni is fogunk.





Pintér Ádám:
Szüleimmel otthon töltöttük a szilvesztert. Nagyon jól szórakoztunk, társasjátékokat játszottunk, sétáltunk és tv-t néztünk. Az én kedvenceim a vicces műsorok voltak, nagyon sokat nevettem. Azt sajnáltam, hogy olyan nagy volt a köd, hogy a tűzijátékokat csak hallottam, de nem láttam. Éjfélkor gyerekpezsgővel koccintottunk, és boldog újévet kívántunk egymásnak. Nálunk ezzel nem ért véget az év eleji ünneplés, ugyanis január 3-án van a születésnapom.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!