Nótázás a Szegfű Klubban


2012-11-24 05:59:52  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Nótázás a Szegfű Klubban főképe
Dal- és nótaestet tartott tegnap késő délután a Szegfű Klub a Pedagógus Művelődési Házban. Az alkalmon Némethné Kovács Magda dalszerző és nótaénekes közismert, népszerű slágerekkel, valamint saját dalokkal szórakoztatta a közönséget.
A rendezvény elején Tálos László, a Szegfű Klub elnöke köszöntötte a jelenlévőket, majd Némethné Kovács Magda beszélt a nyugdíjazása után kezdődő zenei pályafutásáról, és természetesen sok-sok dallal színesítette az elhangzottakat.
– A zene mindig is közel állt hozzám. A korai nyugdíjazásom után a zene segítségével fogalmaztam újra az életemet. 2000-ben a nyugdíjas énekkar egyik tagja a tudtomon kívül benevezett egy énekversenyre, amit megnyertem. Azóta több versenyen is sikeresen szerepeltem, például 2005-ben megnyertem a budapesti Nótaolimpiát, és mindmáig közel száz dalt írtam – tudtuk meg a nótaénekestől, akit gyakran szövegírók is felkeresnek, hogy zenésítse meg a dalaikat.
Tálos László kérdésünkre elmondta, a 12 éve működő Szegfű Klub taglétszáma jelenleg 80-90 fő között mozog. A klubban éves program alapján folyik a munka, aminek során családdal, közélettel, egészségüggyel, kultúrával és sporttal kapcsolatos rendezvényeket szerveznek. A klubvezető elmondása szerint a programjaikat idén is sokan látogatták.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!