Úszósikerek Sopronban


2012-11-23 14:42:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Úszósikerek Sopronban főképe
A Veszprémi Úszó Klubbal és a Vidra SE-vel közösen szervezett Úszósuli Körversenyt követően – melyen a Pápai Úszó Sportegyesület hat arany (Nagy Zsófia - három arany, Kocsis Eszter – két arany, Nagy Levente), két ezüst (Hegyi Patrícia, Szedlák Fanni ) és öt bronzérmet (Hegyi Patrícia, Tapsonyi Bálint - két bronz, Gulyás Erik, Nagy Dániel) valamint számos értékes helyezés szerzett, úszóink Sopronba utaztak, ahol a dr. Csik Ferenc Emlékversenyt rendezték. A kétnapos megmérettetésen sportolóink remekül szerepeltek, hiszen hét arany, hat ezüst és tíz bronzéremmel gyarapodott az éremkollekciójuk. A versenyről Kertész Attila egyesületi elnök számolt be.
- A Soproni Úszók Baráti Köre Sportegyesület, a Dr. Csik Ferenc Alapítvány, a Soproni Vízmű Zrt. és Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata idén már 34. alkalommal rendezte meg a dr. Csik Ferenc emlékversenyt, mellyel az 1936-os berlini olimpián 100 méteres gyorsúszásban olimpiai aranyérmet nyert kiváló úszónak kívántak méltó emléket állítani. A pápai versenyzők hagyományosan jól szerepelnek a megmérettetésen, szerencsére ez idén is így volt. Kertész Réka négy arannyal, egy ezüsttel, Iván Bernadett két arannyal, két ezüsttel és két bronzzal, Rüll Máté egy arannyal, egy ezüsttel, Korbély Dominik egy ezüsttel, három bronzzal, Nagy Levente egy ezüsttel, egy bronzzal, valamint Nagy Rebeka három bronzéremmel tért haza, a Kertész Réka - Kocsis Eszter - Nagy Rebeka - Hegyi Patrícia alkotta leány gyorsváltó pedig harmadikként csapott célba.
Kertész Attila hozzátette, örömteli, hogy korosztályában Kertész Réka az első, Iván Bernadett a második, Rüll Máté a harmadik legeredményesebb versenyző címet érdemelte ki. A pápai sportolók decemberben a szombathelyi Claudius Kupára utaznak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!