Rajzpályázattal segítenek


2012-11-19 15:57:50  | cikk: mo  | 


Holnaptól várják azokat a gyermekrajzokat a Szivárvány Óvodában, amelyeket a dr. Péntek Árpád megbízásából az Otthon Centrum Ingatlaniroda országos hálózatának pápai csoportja által kiírt rajzpályázatra kívánnak eljuttatni a résztvevők. A vállalkozás az óvodákat támogatná a kezdeményezéssel, a nyertes óvodai csoportok között nagy összegű vásárlási utalványt sorsolnak ki, melyből a nevelési intézmények rajzeszközöket vagy éppen készségfejlesztő játékokat vásárolhatnak – adott tájékoztatást a pályázat céljairól Senye Ilona, az ingatlaniroda tanácsadója. A pályázatot minden helyi nevelési intézményben meghirdették. A rajzokon házakat, lakókörnyezetet vagy lakásokat szeretnének viszontlátni a pályázat kiírói, hiszen a kezdeményez címe is ez: „A ház, ahol élni szeretnék”. Az ingatlaniroda tanácsadói elmondták, szinte bármilyen technikával készülhetnek a gyermekalkotások, kikötés nincs, hiszen szeretnének minél több rajz közül válogatni. A lényeg, hogy a rajzok A4-es méretben készüljenek, a pályázó kizárólag óvodás lehet és a papíron szerepeljen a név, az életkor, az óvoda neve is. Senye Ilona elárulta azt is, a legjobb rajzokat kiállítják az Otthon Centrum Ingatlaniroda kirakatában, és közzé szeretnék tenni a sajtóban is.
A képeket november 20-tól várják az ingatlaniroda címére: Pápa, Fő utca 23. (Deák Ferenc utca felőli bejárat), de le lehet adni őket a Szivárvány óvoda titkárságán is (Pápa, Képző utca 3.).
A pályázat leadási határideje november 30. Eredményhirdetés december 6-án várható.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!