Touch’n Go koncert Pápán


2012-11-18 09:53:47  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Touch’n Go koncert Pápán főképe
Két koncertet adott tegnap este a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében az Air Forces in Europe Band Touch’n Go zenekara. A nagy népszerűségnek örvendő együttes már nem első alkalommal érkezett városunkba, hogy megörvendeztesse a zenebarát közönséget.  A Touch & Go az Amerikai Légierő egyik híres zenekara, amely Európában koncertezik. A zenekar nagyon népszerű, mivel Amerikában ismert pop, rock, R ’n’ B dalokat dolgoz fel. A tagok hivatásos zenészek, a légierő tagjai, akik tehetségesek, lelkesek, ezért minden egyes előadásukat egyedivé varázsolják.
- Kilenc Air Force Band működik a világon. Mi az európai band egyik kis szekciója vagyunk, jelenleg négy taggal és egy technikai segítséggel. Az egész európai szekció 45 fős, mi a pop zenét képviseljük elsősorban. A zenekarba bekerülni nem könnyű, nagy kihívás ez számunkra. Felvételizni kell, meghallgatáson kell részt venni ahhoz, hogy a zenekar tagja lehessen valaki. A tagok általában zeneileg képzettek, zenei diplomával rendelkeznek. Ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy mindenki azt csinálja, amit szeret. Az amerikai légierő nagykövetei vagyunk, a zenét közvetítjük az emberek számára, ami nekünk nagy örömöt jelent. Az együttes példaképének tekinti a Coldplay-t, John May-t és Michael Jackson-t is- mondta Jason Celi, énekes.
A zenekar 1976-ban alakult, emberek milliót kápráztatták el már Európában. Játszottak fesztiválokon, színházakban és katonai bázisokon is. Az együttes sokfelé turnézik szerte a világon, az amerikai hangulatot hozzák el a szolgálatot teljesítőknek és civileknek egyaránt. Egyedi hangulatot teremtenek azzal, hogy bemutatják az amerikai zene múltját és jelenét is, mindezt az Amerikai Légierőn keresztül.
A Nehéz Légiszállító Ezred parancsnoka, Keith P. Boone  ezredes köszöntötte a közönséget.
Mint mondta, a ma fellépő zenekar a németországi Ramsteinből érkezett. Végül köszönetét fejezte ki a városnak és a JMSZK-nak a lehetőségért, hogy második alkalommal szerepelhetett a Touch & Go Zenekar. 
A kiváló hangulatú koncerten a közönség fiatal és idősebb tagjai is együtt énekeltek a zenekarral, többek között a We are young-ot, a Sweet home Alabama-t és a Save me San Francisco-t is.
A közel egy órás műsort a közönség vastapssal jutalmazta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!