A Kiliáni Ördögök az abszolút bajnok


2012-11-17 19:39:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Kiliáni Ördögök az abszolút bajnok főképe
A városi kispályás bajnokság lebonyolításában több változás is történt az idei évben. Az egyik ilyen, hogy az idény végét követően a csoportok első három helyezettjei az abszolút helyekért is megküzdenek. A három mérkőzést ma rendezték a Városi Sportcsarnokban, a negyedik helyért a Piha SC a Kertvárossal, a harmadikért a Combragyöngék a Spartacus 98 FC-vel, az abszolút bajnoki címért pedig a Futrinka Utca a Kiliáni Ördögökkel meccselt. A rájátszás szabályainak értelmében 2x30 perces találkozókat rendeztek. A harmadik helyért vívott találkozó csak az első félidőben volt szoros, a Kertváros a második játékrészben többek között Sebesi Gábor mesterhármasával könnyedén győzte le a Piha SC-t. Jóval nagyobb izgalmakat hozott a Combragyöngék - Spartacus 98 FC mérkőzés, melyen a Spartacus kétszer is vesztett állásból fordította meg az állást, és másfél perccel a vége előtt Horváth Gergely góljával végül behúzta a győzelmet. A legszínvonalasabb mérkőzést – ahogy azt várni is lehetett – az első helyért játszották, parádés gólokat, bravúros kapusteljesítményeket láthattak a kilátogatók mindkét oldalon, végül a Kiliáni Ördögök három góllal legyőzte a Futrinka Utca gárdáját, mellyel kialakult a legjobb hat végső sorrendje. Érdekesség, hogy mindhárom meccsen B csoportos együttes győzött, így ha csak a mai eredményeket vesszük alapul, idén a B csoporté volt az erősebb bajnokság.

Eredmények:
Piha SC – Kertváros 1-6 (0-1) (Gsz.: Domján ill. Sebesi 3, Tóth P., Horváth I., Kun-Szabó I.)

Combragyöngék - Spartacus 98 FC 3-4 (2-1) (Gsz.: Kalmár, Molnár, Pomher ill. Szabó Z., Galambos, Pánczér, Horváth G.)

Futrinka Utca - Kiliáni Ördögök 1-4 (0-1) (Gsz.: Simon ill. Szalai A., Fábián, Pődör 2)

Az abszolút sorrend:
1. Kiliáni Ördögök
2. Futrinka Utca
3. Spartacus 98 FC
4. Combragyöngék
5. Kertváros
6. Piha SC

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!