A Pokol KC az Ősz Kupa bajnoka


2012-11-17 14:12:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Pokol KC az Ősz Kupa bajnoka főképe
A kistérségi kézilabda bajnokság befejezését követően idén is megrendezték a Városi Sportcsarnokba az Ősz Kupát. A hagyományos kézilabda tornára idén öt csapat adta le a nevezését, a Kinizsi SC Mihályháza, a Motax Pápa ifjúsági gárdája, az Ugod SE, a Pokol KC Egeralja valamint a Hunyadi SK Vaszar együttese körmérkőzéseket követően döntötte el a helyezések sorsát.
- A kistérségi pontvadászat bajnoka, Homokbödöge nem nevezett idén, így a többi csapatnak most még nagyobb esélye volt arra, hogy feljebb lépjen a ranglétrán – mondta Tóth Péter sportszervező. A vaszari csapatban nem szerepelnek a Kilián DSE fiataljai, így egy érettebb generáció vette fel a harcot a többiekkel szemben. A Pokol KC veretlenül, megérdemelten végzett az élen, a Motax Pápa fiataljai előtt, és dicséret illeti Vaszar csapatát is, akik szintén jól játszottak és felfértek a dobogóra, de mindenkinek jár a gratuláció, aki eljött játszani.

Eredmények:
Pokol KC – Mihályháza 10-5
Motax ifi – Vaszar 13-5
Ugod - Pokol KC 4-12
Mihályháza - Motax ifi 3-11
Ugod – Vaszar 3-5
Pokol KC - Motax ifi 8-7
Mihályháza – Ugod 5-9
Vaszar - Pokol KC 3-14
Motax ifi – Ugod 7-7
Vaszar – Mihályháza 3-2

Végeredmény:
1. Pokol KC 8 pont
2. Motax ifi 5
3. Vaszar 4
4. Ugod 3
5. Mihályháza 0

A gólkirály 18 találattal Fülöp Petra lett (Pokol KC), a legjobb kapusnak Tina Nordhagent (Motax) látták, míg a legjobb játékosnak Nagy Bernadettet (Pokol KC) választották.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!